Rallyrijden voor LINDA.foundation brengt 30.000 euro op

Rallyrijden voor LINDA.foundation brengt 30.000 euro op

Afgelopen zondag ging de zevende editie van de Hoefslagrally door de omgeving van Bosch en Duin.
De rally, georganiseerd door Rotary Club De Bilt, staat garant voor mooie oude auto’s, rallyplezier en culinaire hoogstandjes.
Ieder jaar staat er een goed doel centraal en dit jaar is er gekozen voor de LINDA.foundation. Dus, met de LINDA.foundation in het hoofd, vertrokken alle zeventig (!) teams vanaf sterrenrestaurant De Hoefslag.
Opdrachten
Tijdens de rally, die de equipes hebben afgelegd over wegen die nauwelijks iemand kent, moesten er verschillende opdrachten worden uitgevoerd. Daarnaast moesten de teams barricades ontwijken en de kortste route proberen te rijden.
De veiling
Na afloop van de rally kwamen alle prachtige oldtimers weer samen bij de Hoefslag voor een walking diner en een veiling. Er werden prachtige prijzen geveild, waaronder een zilveren SEEME ketting uit de webshop van de LINDA.foundation. Verder werden er vier toegangskaarten weggegeven voor de pianorecitals in het Koninklijke Concertgebouw (driehonderd euro), een prachtig horloge en een bezoek aan een wijndomein in Zuid-Frankrijk.
Prachtige dag
Het regende een beetje, maar het was toch een waanzinnig mooie dag, want al met al heeft deze prachtige dag een mooi bedrag opgehaald voor de LINDA.foundation, namelijk € 30.000.
En daar zijn we superblij mee. Rotary Club De Bilt: bedankt!