Radio Beverwijk haalt €11.187 op voor LINDA.foundation

Radio Beverwijk haalt €11.187 op voor LINDA.foundation

Het Glazen Huis van 3FM is verleden tijd, maar biedt wel inspiratie voor Radio Beverwijk. Zij sloten zichzelf op in hun eigen Houten Huis en dat was een groot succes.
Van 19 tot 22 december maakten de dj’s radio in dit huis en haalden daarmee € 11.187 op.
MET Z’N ALLEN HELPEN
De studio ‘Het Houten Huis’ stond in de Grote Kerk in Beverwijk. In de aanloop naar deze marathon-uitzending werden er diverse acties in en rondom de stad georganiseerd. Scholen deden mee, de DEKA-markt doneerde de opbrengst van een lege flessen actie, er werden tulbanden gebakken en verkocht en ga zo maar door.
ALTIJD PRIJS
Ieder jaar worden er spullen overgehouden uit de opruiming, waar vervolgens prijzen van gemaakt worden die tijdens de loterij verloot worden. Op deze manier kan iedereen die dag met een prijs naar huis gaan. Ook de leveranciers zorgen tijdens dit moment voor mooie producten, die vervolgens als hoofdprijs worden verloot.
RADIO BEVERWIJK
De actie het Houten Huis is een initiatief van Radio Beverwijk, de lokale zender die geheel met vrijwilligers werkt, zowel op radio als tv. Dit jaar vierde de zender het 25-jarig bestaan en wilde het groots aanpakken voor de LINDA.foundation. En daarmee voor gezinnen in Beverwijk die het financieel moeilijk hebben, want de LINDA.foundation zal met deze opbrengst extra gezinnen in Beverwijk kunnen helpen.
DANK, DANK, DANK
Het is heel bijzonder als zoveel mensen betrokken zijn bij de organisatie van een evenement als dit. Als LINDA.foundation zien wij vaak het resultaat in de vorm van een hele fijne cheque, maar wij realiseren ons dat mensen hier met hart en ziel veel tijd aan besteden. Wij danken de sponsoren, donateurs, de artiesten die belangeloos optraden en alle vrijwilligers die van Het Houten Huis zo’n groot succes hebben gemaakt.