McDonald’s

McDonald’s

De samenleving vooruithelpen met kleine geluksmomentjes. Onze samenwerking met de LINDA.Foundation speelt daar een belangrijke rol in. Een McDonald’s restaurant is een plek waar iedereen welkom is en samenkomt en daarmee een plek waar wij iedereen een geluksmomentje willen bieden. Dit is niet voor ieder gezin vanzelfsprekend. Samen met de LINDA.Foundation willen wij die gezinnen een hart onder de riem steken door jaarlijks duizenden cadeaukaarten te doneren voor een bezoek aan één van onze restaurants. Zodat ook zij op een voor hen speciaal moment ‘good times’ bij McDonald’s kunnen beleven.

DHL

DHL

Onbezorgde momentjes bezorgen

DHL eCommerce is trotse logistiek partner van de LINDA.foundation. Wij zetten ons graag in om gezinnen onbezorgde momentjes te bezorgen. Juist voor hen die het zo verdienen. Hoe we dat doen? We bundelen onze krachten door de jaarlijkse inpakdag te faciliteren op een van onze locaties. Onze collega’s helpen het LINDA.foundation-vrijwilligersteam bij het inpakken van de cadeaupakketten. Natuurlijk gaan onze bezorgers vervolgens op pad om alle pakjes af te leveren bij hen die even een lichtpuntje kunnen gebruiken. We doen het samen voor een ander!

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.
Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 148 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,3 miljard euro aan mens en natuur geschonken. LINDA.foundation en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.
De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.
www.postcodeloterij.nl
Albert Heijn

Albert Heijn

Albert Heijn feliciteert Linda de Mol en Mood for Magazines met LINDA.foundation. Een mooi en sympathiek initiatief. Daarom dragen wij graag ons steentje bij. Albert Heijn staat ruim 130 jaar midden in de Nederlandse samenleving en wil er graag voor iedereen zijn.

HEMA

HEMA

Wat is 100 euro waard bij HEMA? 100 zakken coffeepads, 100 ontbijtjes, 100 doosjes wattenstaafjes,100 flessen afwasmiddel, 400 tomsoesjes, 400 rollen plakband, 200 softijsjes, 200 fineliners, 200 zakken chips, 40 notitieschriften A5, 20 basisshirts voor kinderen, maar er is nog veel meer.