Palais de l’eau X Carolien Spoor lanceert collectie en die is (hart)verwarmend

Palais de l’eau X Carolien Spoor lanceert collectie en die is (hart)verwarmend

Actrice Carolien Spoor wil gezinnen in Nederland die deze winter wel wat extra liefde kunnen gebruiken een hart onder de riem steken. Dat doet ze via de samenwerking met kledingmerk Palais de L’eau.
De nieuwe collectie van Palais de L’eau X Carolien Spoor doneert voor iedere verkochte ‘Toddler Cape’ en ‘Baby Towel’ namelijk 2.55 euro aan de LINDA.foundation.
LANCERING PALAIS DE L’EAU X CAROLIEN SPOOR
Palais de L’eau is een babyhanddoeken merk dat is opgericht door Conchita van Doorn – moeder van twee uit Amsterdam. Terwijl ze haar vier maanden oude baby stuntelig uit bad moest halen besefte ze dat dit ook op een andere manier moest kunnen. Zo is het idee voor de Baby Towel van Palais de L’eau geboren.
Spoor die ook twee zoons heeft is groot fan van het werk.  Meteen borrelde het idee voor een samenwerking. Beide moeders gingen het project aan met het idee dat ze niet alleen een bruisende collectie konden neerzetten maar ook andere baby’s een steuntje in de rug wilden bieden.
EXTRA WASHANDJE
Wie een ‘Toddler Cape’ of ‘Baby Towel’ (gemaakt van zijdezacht velours) uit de nieuwe collectie koopt, krijgt nu bovendien een extra washandje cadeau. De 2.55 euro aan extra kosten voor de items gaan in hun geheel naar de LINDA.foundation, die arme gezinnen steunt. Iedereen verdient het tenslotte om de winter warm tegemoet te treden.