OPNIEUW RECORDBEDRAG OPGEHAALD DOOR MISS BEAUTY OF THE NETHERLANDS

OPNIEUW RECORDBEDRAG OPGEHAALD DOOR MISS BEAUTY OF THE NETHERLANDS

Miss Beauty of the Netherlands – de leukste missverkiezing van Nederland als je het ons vraagt – zet zich elk jaar in voor een goed doel.

En dat is dit jaar voor de zesde keer op rij de LINDA.foundation.

 

DE WINNARESSEN

Op zaterdag 1 juli was het zo ver: tijdens de finale werden de winnaressen bekendgemaakt én mocht Linda de Mol de cheque van maar liefst 132.028 (!) euro in ontvangst nemen.

Tijdens de jaarlijkse finale zijn de nieuwe Miss Teen en Miss Beauty of the Netherlands bekendgemaakt. En dit jaar was het een historisch moment: voor de eerste keer in de geschiedenis van Miss Beauty of the Netherlands komen beide winnaressen uit de provincie Overijssel. Mevy zal Nederland vertegenwoordigen bij Miss Teen International volgend jaar. Noa zal dit najaar afreizen naar Miss Earth als Miss Earth Netherlands.

 

RECORDBEDRAG LINDA.FOUNDATION

Demi Lokker uit Zeeland wist dit jaar de titel van Miss Charity te bemachtigen. Daarom mocht zij de geweldige cheque van 132.028 euro overhandigen aan Linda de Mol. Dit jaar verbraken alle missen het recordbedrag van vorig jaar. Ze zamelden dit enorme bedrag in voor financieel kwetsbare gezinnen in Nederland.

Dankzij de inzet van alle finalisten van Miss Beauty of the Netherlands kunnen wij in november maar liefst 265 extra gezinnen blij maken met een cadeaupakket.

 

PERSOONLIJKE GROEI STAAT VOOROP

Ondanks dat het een show vól glitter en glamour was, benadrukt president Miss Beauty of the Netherlands Tessa le Conge dat de persoonlijke groei van de missen voorop staat bij de organisatie. “Elke jonge vrouw stond op het podium met een persoonlijk doel en reden. Of het nu was om meer zelfverzekerd te worden, leren omgaan met angsten of simpelweg zich op een goede manier presenteren. Ze zijn er stuk voor stuk in geslaagd en nemen deze ervaring mee voor het leven. Als je ziet hoe de dames binnenkwamen een jaar geleden en hoe ze nu gegroeid zijn, dan kan ik niet anders dan ongelofelijk trots zijn. Ik ben dankbaar dat wij daar met Miss Beauty of the Netherlands een steentje aan kunnen bijdragen.”

 

HEEL VEEL DANK

Mede namens de 265 extra gezinnen die in november heel blij worden gemaakt, wederom héél veel dank aan de organisatie, alle finalisten en natuurlijk de donateurs van Miss Beauty of the Netherlands.