Olympisch atlete Susan Krumins rent NN-marathon Rotterdam voor LINDA.foundation

Olympisch atlete Susan Krumins rent NN-marathon Rotterdam voor LINDA.foundation

Mooi nieuws: Susan Krumins (32) doet dit jaar mee aan de marathon in Rotterdam en steunt daarmee ons goede doel. Hieronder vertelt ze waarom. 
Susan is fulltime atleet en heeft meerdere titels op haar naam.
Zorgeloze jeugd
‘Ik heb zelf een zorgeloze jeugd gehad, waarin ik heel veel verschillende sporten deed. Dat maakte mij echt gelukkig’, legt de hardloper uit.
Eerste paar hardloopschoenen
Ze weet nog goed wanneer ze haar eerste paar hardloopschoenen kreeg. ‘Toen ik als negenjarige voor het eerst een atletiekbaan op rende, hadden mijn ouders gewoon een paar nieuwe hardloopschoenen voor mij gekocht. Ik was super blij met die schoenen, want ze waren heel mooi met roze en paars.’ Susan vervolgt haar verhaal: ‘Maar ik heb er nooit over nagedacht wat er nou was gebeurd als mijn ouders deze schoenen niet hadden kunnen kopen.’
Armoede in Nederland
Susan hoopt dat zoveel mensen haar steunen in de strijd om armoede in Nederland tegen te gaan. ‘Ik zou het geweldig vinden als alle kinderen in Nederland de vrijheid zouden hebben om te kunnen sporten.’
De Hart Loop Challenge voor LINDA.foundation
Tijdens de NN-marathon Rotterdam de Hart Loop Challenge: 10 km hardlopen om minimaal € 100.000 op te halen voor de LINDA.foundation. 1 uitdaging, 1000 hardlopers, 10.000 kilometer, voor maar liefst € 100.000.
Wil jij Susan Krumins steunen? Ga dan snel naar haar actiepagina