Nu in de veiling voor LINDA.foundation: handgeschilderde Suzuki Ignis

Nu in de veiling voor LINDA.foundation: handgeschilderde Suzuki Ignis

De veiling voor de LINDA.foundation is weer geopend en de start is meteen knallend. Het eerste veilingsitem: een speciale editie van de nieuwe Suzuki Ignis beschilderd door ‘The People of the Labyrinths’.

Daarnaast geven we ook nog kaarten weg voor de musical ‘Hair’.
Lees ook
Om stil van te worden: LINDA.foundation ontvangt een nalatenschap
Doe mee met de veiling
De creatievelingen van ‘The People of the Labyrinths’ hebben de Suzuki Ignis een complete ‘Hair’-metamorfose gegeven. Wil jij de trotse eigenaar worden van dit unieke kunstwerk? Bied dan mee via lindanieuws.nl/veiling. Wees er wel snel bij, want de veiling loopt maar tot zondag 9 april 23:55 uur. En ook al is een auto een flinke investering, dit rijdende kunstwerk is het zeker waard.
‘Let the sun shine’
Naast de veiling kun jij nu ook kans maken op kaarten voor de musical ‘Hair’. En alsof dat nog niet genoeg is, doen we er nog een schepje bovenop. Win jij een kaart voor jou en je beste vriendin/vriendin/moeder, dan wordt je opgehaald en thuisgebracht in het rijdende kunstwerk van ’The People of the Labyrinths’. Meedoen is simpel: laat in een reactie weten waarom jij naar deze musical moet gaan en wie weet zing jij eind april heel hard ‘Let the sun shine’ in de unieke Suzuki Ignis.