Nog geen kerstcadeau gevonden? Met een H&M giftcard hoef je niet verder te zoeken

Nog geen kerstcadeau gevonden? Met een H&M giftcard hoef je niet verder te zoeken

Als je nog op zoek bent naar een mooi kerstcadeau, heb je dat nu gevonden. Een H&M giftcard is het perfecte cadeau voor iedereen. Daarnaast steun je LINDA.foundation. Win-win, toch?
H&M doneert vijf procent van elke verkochte giftcard, online en in de winkel, aan LINDA.foundation.
HET PERFECTE CADEAU
Als groots romantisch gebaar, een leuk kerstcadeau of als een klein bedankje: een giftcard is altijd goed. Ben je vergeten om een cadeau voor je schoonmoeder te halen? Geen paniek. Voor last-minute shoppers zijn (online) giftcards natuurlijk ideaal.
DE KERSTACTIE
De kerstactie loopt tot en met 26 december. Zo kun je zelfs vijf minuten voordat je bij je schoonouders aankomt nog een cadeau fixen.
H&M X LINDA.FOUNDATION
H&M zat dit jaar voor het eerst in de cadeauboxen die LINDA.foundation jaarlijks uitdeelt aan gezinnen die onder de armoedegrens leven. Zo steunt H&M de foundation. Toch wilde het bedrijf nog meer doen om Nederlandse kinderen die het financieel zwaar hebben te helpen. Daarom heeft H&M ook nog de prachtige giftcard actie opgezet. We hopen samen een mooi bedrag op te halen en volgend jaar nog meer gezinnen een cadeaupakket te kunnen geven.