“Wauw, duizendmaal dank”

“Wauw, duizendmaal dank”

Ook dit jaar hebben de cadeaupakket weer veel emotie losgemaakt bij de gezinnen, maar óók bij de intermediairs. Veel van deze reacties kwamen bij ons binnen via Facebook.
Lees met ons mee.
Fantastische feestdagen
Mark en zijn gezin hebben fantastische feestdagen mogen beleven dankzij het cadeaupakket: “Het was zo fijn om onze kinderen te zien lachen en stralen! We hebben eindelijk een echte feestmaaltijd kunnen kopen en maken. Ik heb nog nooit zulke grote oogjes gezien bij onze kindjes toen we met onze boodschappen terug kwamen, geweldig!” Ondanks alle blijdschap rondom de bonnen, hebben ze nog niet alle bonnen uitgegeven vertelt Mark: “De Intertoysbon hebben we nog even achter de hand gehouden, zo weten we zeker dat zij een fantastische verjaardag zullen hebben. We kunnen niet wachten om ze weer te zien stralen van geluk!”
Eindelijk een nieuwe wasmachine
Naast de vele reacties die wij van gezinnen ontvangen, ontvangen wij ook veel reacties van intermediairs. Lisa begeleid een gezin met veel schulden: “Het gezin is dankzij de kappersbonnen voor het eerst sinds jaren naar de kapper geweest. Van de bonnen van de Albert Heijn doen ze nog steeds hun boodschappen.” Het cadeaupakket zorgt er daarnaast voor dat het gezin nu ook grotere aankopen kan doen: “Het weekgeld van de bewindvoerder zetten ze nu opzij, zodat zij eindelijk een nieuwe wasmachine kunnen kopen, deze hebben ze namelijk niet. De bonnen geven net dat beetje extra waardoor ze dingen kunnen doen, waar normaal financieel gezien geen ruimte voor is.”
Herstel van eigenwaarde
Ook hulpverlener Renske begeleid een gezin dat een cadeaupakket heeft gekregen: “Mijnheer is met de bon meteen naar Albert Heijn gegaan om de cornflakes te kopen waar zijn kinderen dol op zijn. Die kan hij normaal niet betalen. Hij voelde zich zo trots toen hij de boodschappen afrekende.” Maar, vertelt Renske, de bonnen worden niet alleen gebruikt om cornflakes mee te kopen; “Binnenkort gaan zijn kinderen naar een kinderfeestje, deze keer mét cadeautje voor de jarige.” Al met al is het cadeaupakket hier goed terecht gekomen vertelt Renske: “Dit geschenk van de LINDA.foundation is niet alleen een steuntje in de rug, het is het herstel van zijn eigenwaarde.”
 Het hele jaar door reacties lezen?
Veel van de reacties van gezinnen komen bij ons binnen via Facebook, maar ook via Instagram. Like en volg ons dus snel op onze sociale media kanalen om het hele jaar door op de hoogte gehouden te worden met de meest ontroerende reacties. Daarnaast vinden wij het heel leuk om meer reacties te ontvangen van intermediairs, om zo een nóg beter beeld te krijgen van het effect van het cadeaupakket. Heb jij als intermediair nog een mooi verhaal dat wij ook moeten lezen? Stuur ons een berichtje via Facebook of stuur een mail naar cadeau@lindafoundation.nl.