Nationale Nederlanden doneert €10.000 aan LINDA.foundation

Nationale Nederlanden doneert €10.000 aan LINDA.foundation

Vandaag is het de Dag van de Armoede en om stil te staan bij deze dag, doneert Nationale Nederlanden Group € 10.000 aan verschillende lokaal geselecteerde goede doelen, waaronder de LINDA.foundation.
De samenwerking met LINDA.foundation sluit naadloos aan bij het maatschappelijke programma Future Matters, dat op 17 oktober precies één jaar bestaat.
Future Matters
Future Matters is actief in dertien landen en geeft in élk land een gift aan een lokaal doel. Geluk voor ons: in Nederland is dit dus de LINDA.foundation. Future Matters wil het financieel welzijn van mensen in de directe omgeving verbeteren, bijvoorbeeld door gezinnen te helpen die het financieel moeilijk hebben. Door de inzet van verschillende middelen, hun kennis én het netwerk van Nationale Nederlanden, willen zij het leven van anderen op een positieve manier beïnvloeden.
Steun
De LINDA.foundation is ontzettend blij met de steun die zij -naast deze prachtige gift- mogen ontvangen van de organisatie. Zo hebben er verschillende medewerkers van Nationale Nederlanden meegedaan aan onze Dam tot Damloop actie en daarmee bijgedragen aan de prachtige opbrengst van maar liefst € 31.520 euro. Én daarbij zijn we natuurlijk heel blij met de creditcard die in 2014 werd gelanceerd, waarmee je niet alleen kunt betalen, maar tegelijkertijd wat terugdoet voor gezinnen die het niet zo breed hebben.
Dankbaar
Al met al zijn wij enorm blij met onze vrienden van Nationale Nederlanden en dat wij dankzij hen in staat zijn om ieder jaar nóg meer gezinnen te helpen. Daarom willen wij Nationale Nederlanden op deze ‘Dag tegen de Armoede’ graag bedanken.
Help mee
En ook jíj kan vandaag de LINDA.foundation steunen. Doneer hier. Het maakt niet uit hoeveel je geeft, € 5, of misschien € 10. Met jouw hulp kunnen wij dit jaar maar liefst 2.500 gezinnen helpen.