Naar de première van ‘Absolutely Fabulous’ in Amsterdam? Het kan!

Naar de première van ‘Absolutely Fabulous’ in Amsterdam? Het kan!

Volgende week is het dan ein-de-lijk zover: dan vindt de première van de hilarische film ‘Absolutely Fabulous’ plaats in Amsterdam. Goed nieuws: jij kan erbij zijn.
Vrijdag, 8 juli 2016, 14:15 uur
Is dat niet Absolutely Fabulous?
Dit wil je
De LINDA.foundation mag namelijk twee kaarten veilen. Zie jij jezelf al samen met een vriend, vriendin, moeder of zus – in de dresscode black tie – over de rode loper paraderen? Champagne drinken op het Absolutely Fabulous-vipfeestje? En natuurlijk: als allereerste de film bekijken?
Twee vliegen in één klap
Doe dan mee met de veiling, maak kans op de kaarten én steun arme gezinnen in Nederland. De opbrengst van de veiling gaat namelijk volledig naar de LINDA.foundation. Dus waar wacht je nog op? Breng hier je bod uit! De veiling sluit aanstaande dinsdag om 12.00 uur.
Ab Fab in ’t kort
Edina en Patsy leven het luxe leven dat ze gewend zijn, totdat ze tijdens een hip modefeestje de schuld krijgen van een groot incident. Zonder een cent op zak vluchten de twee naar de Franse Rivièra, waar ze een plan bedenken om terug te keren naar het goede leven. Lachen, gieren, brullen gegarandeerd.
De kaarten worden beschikbaar gesteld door PR4ALL, de Personal PR Manager van ondernemend Nederland.