Moederdagverrassing van LINDA.foundation voor alleenstaande moeders

Moederdagverrassing van LINDA.foundation voor alleenstaande moeders

Het zal je niet ontgaan zijn: afgelopen zondag was het Moederdag. Dé dag om je (schoon)moeder extra te verwennen, en een dag waarbij we stil staan bij alle vrouwen die een kindje moeten missen, graag moeder willen worden en/of hun eigen moeder zijn verloren.
Speciaal voor 2000 alleenstaande moeders heeft LINDA.foundation een Albert Heijn cadeaukaart ter waarde van 25 euro toegestuurd.
REACTIES
De reacties stromen (nog steeds) binnen en we delen er graag een aantal met jullie.
‘De moederdag cadeaukaart van AH ontvangen. Jullie maakten mij aan het huilen.  De erkenning, het gebaar, de steun Dank jullie wel!’
‘Elke keer als mijn zoontje een onesie aanheeft die ik dankzij jullie kon kopen of wanneer ik aan het einde van de maand tóch boodschappen kan doen omdat ik nog een Albert Heijn kaart heb. En nu, voor moederdag, nóg een. Het geeft me korte momentjes van geluk en dat komt door jullie!’
‘Ik ontving totaal onverwacht een brief in de bus met een kadokaart van Albert Heijn. Een hele grote verrassing. Ik wilde u/jullie dan ook enorm bedanken voor deze (wederom) gulle gift die zeer welkom is!’
‘Super lief jullie moederdagcadeau we zijn er super blij mee tranen in mijn ogen.’
DANK, ALBERT HEIJN
Albert Heijn is vanaf de start in 2013 vaste partner van LINDA.foundation en dankzij vele acties konden wij dit jaar 2000 alleenstaande moeders blij maken met een cadeaukaart. En natuurlijk heel veel dank aan alle donateurs, door wie dit mogelijk wordt gemaakt.