Miss Beauty of the Netherlands haalt recordbedrag op voor LINDA.foundation

Miss Beauty of the Netherlands haalt recordbedrag op voor LINDA.foundation

In totaal hebben de Missen het enorme bedrag van meer dan 108.000 euro opgehaald.
MISS BEAUTY
Miss Beauty of the Netherlands zet zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar zetten zij zich voor de derde(!) keer op rij in voor LINDA.foundation. De Missen hebben zo veel mogelijk geld opgehaald door middel van de leukste en meest creatieve acties.
DE FINALE
Op zaterdag 28 augustus werden Saartje Langstraat, Anne Brouwer en Suzette van der Pol gekroond tot de nieuwe Miss Beauty, Miss Teen en Miss Intercontinental of the Netherlands 2021. De winnaressen mochten samen met de twee Miss Charity Zana Udo de cheque overhandigen aan Linda de Mol. Chanel Ebhulu, ook Miss Charity kon hier helaas niet bij aanwezig zijn.
RECORDBEDRAG
Dit jaar hoopten de finalisten maar liefst 100.000 euro op te halen. Dat is ruimschoots gelukt: een recordbedrag! Een paar dagen na de finale mocht Linda de Mol de cheque persoonlijk in ontvangst nemen.
DANK
Dankzij de inzet van alle finalisten van Miss Beauty of the Netherlands kunnen wij in december nóg meer gezinnen blij maken met een cadeaupakket. Wij willen alle Missen van 2020/2021 en alle donateurs ontzettend bedanken voor hun bijdrage. Dank!