Minsten €86.340 voor LINDA.foundation tijdens ‘NN Marathon Rotterdam’

Minsten €86.340 voor LINDA.foundation tijdens ‘NN Marathon Rotterdam’

Dit weekend stond heel Rotterdam in het teken van de ‘NN Marathon Rotterdam’.  Dankzij de inzet van alle lopers en ‘NN Group’ is er een bedrag van minstens 86.340 euro opgehaald voor het goede doel.
Dit is nog niet alles: ‘NN Group’ verdubbelt het opgehaalde bedrag van alle werknemers.
HARDLOPEN VOOR LINDA.FOUNDATION
Het goede doel van deze 39e editie was onze eigen LINDA.foundation. De afgelopen maanden werkten 45.000 hardlopers zich in het zweet ter voorbereiding op de ‘NN Marathon Rotterdam’. Een groot aantal lopers deed dit ook om zoveel mogelijk donaties op te halen voor het goede doel.  En dat is dus goed gelukt. Wat zijn wij ontzettend trots op alle deelnemers.
‘HART LOOP CHALLENGE’
Ook willen wij de deelnemers aan de ‘Hart Loop Challenge’ extra in het zonnetje zetten. Als één groot team, samen met een aantal zakelijke partners van ‘NN Group’ en topatlete Susan Krumins, trotseerden zij de 10,4 kilometer op zondagochtend.
ONZE DANK IS GROOT
Mario Kadiks van Golazo en Fleur Hudig van ‘NN Group’ overhandigden zondag de cheque van €86.340  aan Jocelyn Nassenstein-Brouwer, directeur van de LINDA.foundation. Met dit prachtige bedrag zal de foundation gezinnen in Rotterdam en omgeving komend jaar een steuntje in de rug geven. Onze dank is groot.