Met deze nieuwe Monopoly- versie kun je je tóch een huis in het Gooi veroorloven

Met deze nieuwe Monopoly- versie kun je je tóch een huis in het Gooi veroorloven

Wilde jij altijd al het Muiderslot bezitten? Of het Singer museum in Laren? Of de Schaapskooi in Blaricum? Dat kan nu met de speciale editie Monopoly ‘t Gooi.
En LINDA.foundation ontvangt het mooie bedrag van € 3750 van de initiatiefnemers. Dank je wel Wijnand den Uyl en Bert-Jan Koekkoek.
LEES OOK
Dit jaar ziet je kerstboom er piekfijn uit met deze LINDA.foundation kerstballen
EEN RONDJE LANGS HET GOOI
De meeste markante gebouwen en straten in het Gooi zijn te vinden op het spel. Daardoor maak je tijdens het spelen een mooi rondje langs IJssalon De Hoop in Blaricum, de Watertoren in Bussum, de Grote Kerk in Naarden-Vesting, de poffertjeskraam in Laren, het Museum voor Beeld en Geluid in Hilversum en nog veel meer. Doel is natuurlijk wel om zoveel mogelijk huizen en straten te vergaren zodat je bijna slapend rijk wordt.
IN DE GEVANGENIS
De vaste spelelementen van Monopoly zijn natuurlijk ook in deze versie te vinden, waaronder ‘de gevangenis’, ‘Ga naar start’ en ‘Vrij Parkeren’ waarmee je de pot binnenhaalt. Betalen gaat met het ouderwetse Monopoly geld; niks digitaal of contactloos. ‘De Kans’- en ‘Algemeen Fonds’-kaarten ontbreken ook niet in deze versie.
Monopoly Het Gooi
LEUK VOOR IN DE ZAK OF ONDER DE BOOM
Niets gezelliger dan met je familie tijdens de feestdagen een spelletje te spelen. Monopoly is één van de best verkochte bordspellen ter wereld, al sinds 1936 en inmiddels in 26 talen. De speciale editie van ‘t Gooi is in beperkte oplage verkrijgbaar, bij bij Intertoys in Bussum en online.