Meld je nu aan bij deze vacaturebank en steun daarmee LINDA.foundation

Meld je nu aan bij deze vacaturebank en steun daarmee LINDA.foundation

Twee vliegen in een klap slaan is altijd fijn, toch? Mocht het nou zo zijn dat je op zoek bent naar een baan, zoek dit dan via NederlandVacature.nl. Daarmee steun je namelijk ons goede doel.
Hoe meer mensen zich hier aanmelden, hoe meer kinderen die in ons land in armoede opgroeien geholpen worden.
LEES OOK
Pak dit weekend pizza voor een euro bij Domino’s en steun de LINDA.foundation
BEDRAG PER AANMELDING
Voor iedere aanmelding op de vacatureservice van NederlandVacature.nl wordt er een bedrag apart gezet en uitgekeerd aan de LINDA.foundation en Stichting Leergeld.
ALLE KINDEREN VERDIENEN EEN EERLIJKE KANS
NederlandVacature.nl vindt de samenwerking zo belangrijk omdat ze vinden dat alle kinderen de kans moeten krijgen om zichzelf te ontwikkelen, ongeacht de financiële situatie waarin ze zitten. ‘Een ander iets geven, daar word ik blij van. En hoe kunnen we ons bedrijf nu beter laten groeien en tegelijkertijd een ander iets kunnen geven dan door de LINDA.foundation te steunen?’, aldus Wouter Aarts – directeur NederlandVacature.nl -.
NOG MEER KINDEREN HELPEN
Als jij je wilt aanmelden op NederlandVacature.nl kunnen er nog veel meer kinderen worden geholpen. Ook fijn als je vrienden, familie en bekenden wilt attenderen op deze site. Iedere aanmelding helpt LINDA.foundation om aan het eind van het jaar vierduizend gezinnen in armoede te steunen.