Marieke Vollebregt wint Peugeot TOP met LINDA.foundation-loterij

Marieke Vollebregt wint Peugeot TOP met LINDA.foundation-loterij

Marieke Vollebregt was met stomheid geslagen, toen ze hoorde wat ze door het kopen van slechts één lot met de LINDA.foundation-loterij had gewonnen: vier jaar lang rijden in een Peugeot TOP.
Woensdag, 29 juni 2016, 16:07 uur
Vandaag mocht de geluksvogel haar auto in ontvangst nemen bij Peugeot-dealer Van Mossel in Heemstede.
‘Het dakje open’
Sinds kort woont Marieke met haar vriend Jeroen aan de gracht in Haarlem. De kleine, compacte Peugeot komt dus goed van pas. En wat een toeval: ze wáren al aan het kijken voor een nieuwe auto. Het eerste ritje is dan ook al direct uitgestippeld: “Als het weer het toelaat, rijd ik lekker even langs het strand. Natuurlijk met het dakje open.”
Paul Ridderhof 29jun16 (1002)
Wij zoeken winnaars
Goed om te weten: wij zoeken nog enkele winnaars van Primera-loten. Mail een foto van je lot naar actie@lindafoundation.nl zodat ook jij je prijs snel kunt ontvangen. Benieuwd naar de uitslag? Die vind je hier.
Bedankt!
Peugeot, Weber, Frecious, Fatboy, Collistar, Heineken, Coolblue, Hema, TUI, Nivea, Mason Jar, Albert Heijn, Jill Sander: jullie hebben enorm gul bijgedragen aan de LINDA.foundation-loterij en daarmee gezinnen die in armoede leven ondersteund: een diepe buiging voor jullie allemaal!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste LINDA.foundation-ontwikkelingen? Like ons dan op Facebook.