Loop óók voor de LINDA.foundation

Loop óók voor de LINDA.foundation

Loop jij de Amsterdam Marathon op 18 oktober? De New York Marathon op 1 november? Of de Zevenheuvelenloop op 15 november? Idee: gebruik deze sportprestatie om de LINDA.foundation te steunen.
Want wat is leuker dan een geweldige prestatie neerzetten (of met je laatste krachten de finish halen, mag ook…) en tegelijkertijd geld ophalen voor het goede doel
Hoe werkt het?
Het werkt hartstikke simpel. Maak een actiepagina aan via: www.actievoorlindafoundation.nl. Daarmee kun je heel gemakkelijk via social media sponsors werven onder je familie, vrienden en collega’s.
Jij rent, zij sponsoren
Jij rent, zij sponsoren en zo haal je geld op voor gezinnen met kinderen die in armoede leven. Dat zijn de mensen waar de LINDA.foundation zich voor inzet.
Leuk
Hoe leuk het kan zijn blijkt uit de reacties van de deelnemers die de Dam tot Damloop op zondag 20 september liepen voor de LINDA.foundation. En daar kunnen we een hoop gezinnen blij mee maken.
Een greep uit de reacties:
Eline: Ik heb ervan genoten, dank jullie wel!
Maarten: Wat een geweldige ervaring. En zo tof dat ik niet alleen voor mezelf loop, maar geld heb opgehaald voor de gezinnen.
Madelijne: Ik had nog nooit in mijn leven zo’n afstand gelopen. Mijn knie is naar de gallemiezen, maar het meedoen was fantastisch!