Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor de LINDA.foundation

Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor de LINDA.foundation

Ben jij zo’n bikkel die van 19 tot en met 22 juli de honderdste Nijmeegse Vierdaagse loopt? Idee: loop voor de LINDA.foundation en help daarmee gezinnen met kinderen die in armoede leven.
Woensdag, 4 februari 2016, 15:08 uur
Het is feest, want de Nijmeegse Vierdaagse bestaat dit jaar een eeuw. Is het jou gelukt om één van de 50.000 startbewijzen te bemachtigen én wil jij je voor deze prestatie laten sponsoren voor het goede doel? Loop dan voor de LINDA.foundation en maak een persoonlijke actiepagina aan.
Laat die sponsors maar schuiven
Deze actiepagina kun je vullen met foto’s en een motivatieverhaal en via social media kun je ‘m vervolgens eenvoudig delen met familie, vrienden en collega’s. Dan gaat het sponsoren bijna vanzelf!
Meld je aan
Dus: ga jij lopen met collega’s, vrienden, buren, jaarclub, sportvereniging of misschien wel in je uppie? Meld je aan om voor de LINDA.foundation te lopen en steun gezinnen met kinderen – in Nederland – die in armoede leven.
Jij hoort bij LINDA.
Wij zorgen voor een gaaf wandelshirt, zodat het voor iedereen zichtbaar is dat jij je laat sponsoren voor de LINDA.foundation. Nou, en dan kun je rekenen op veel aanspraak en aanmoediging.