Lionsclub Woerden Castellum Laurum doneert prachtig bedrag aan de LINDA.foundation

Lionsclub Woerden Castellum Laurum doneert prachtig bedrag aan de LINDA.foundation

De enthousiaste leden van de Lionsclub Woerden Castellum Laurum, die zich inzet voor minderbedeelden, hebben de afgelopen maanden twee speciale evenementen georganiseerd.
|
En daarmee hebben zij vijftienduizend euro opgehaald voor LINDA.foundation.
LEES OOK
Vrijwilligers LINDA.foundation pakken kerstpakketten in voor arme gezinnen
FOOD GOOD FESTIVAL
Op 7 oktober vond het Food Good Festival plaats, een evenement vol heerlijke hapjes, proeverijen bij food trucks, cocktailbars en wijnproeverijen. En dat allemaal onder het genot van muziek van de Brasband De Klooster. Kortom: een groot succes, dat de leden van de club vlekkeloos lieten verlopen.
DE SLAG OM WOERDEN
Zo’n dertig teams van bedrijven, scholen en de gemeente streden op 16 november daarnaast voor de prijs van de Slag om Woerden. Hoe zij die prijs konden bemachtigen? Door het beantwoorden van vragen in de categorieën Sport, Kunst, Actueel, Economie, Wetenschap en natuurlijk Woerden. Ook bij dit evenement slaagden de clubleden erin een fantastisch evenement te organiseren.
ONTZETTEND BEDANKT
En met die twee activiteiten is het mooie bedrag van vijftienduizend euro opgeleverd aan LINDA.foundation. Daarmee krijgen dertig Woerdense gezinnen een steuntje in de rug. Wij willen sponsoren, deelnemers, Generaal Majoor Richard Oppelaar en alle leden van de Lionsclub Woerden Castellum Lauraum van harte bedanken.
Lionsclub Woerden Castellum Laurum doneert prachtig bedrag aan LINDA.foundation