Lions Old Timer Festival Blaricum steunt LINDA.foundation met fantastisch bedrag

Lions Old Timer Festival Blaricum steunt LINDA.foundation met fantastisch bedrag

Zondag 10 september vond alweer de achttiende Gooische Rally plaats, georganiseerd door Lions Old Timer Festival Blaricum. En dat was een prachtig gezicht.
Tijdens dit evenement werd het prachtige bedrag van 10.118 euro opgehaald voor LINDA.foundation.
LEES OOK
Linda de Mol ontvangt Majoor Bosshardtprijs voor inzet LINDA.foundation
DE ENE AUTO NÓG MOOIER DAN DE ANDERE
Maar liefst honderd prachtige klassieke auto’s namen deel aan de spannende, mooie en gezellige rally door ’t Gooi. Het bleek geen makkelijke route, aangezien de auto’s met enige vertraging arriveerden voor de lunch.
PRACHT EN PRAAL
Daar vertrokken de wagens na even bijgetankt te hebben weer met ronkende motoren. Bentley’s uit de dertiger jaren, MG’s, een Alfa Romeo Giulia, een Jaguar, een Porsche, een Rover en zelfs een kanariegeel Fiatje met bijpassend geklede equipe. Allemaal opgepoetst, met glanzende wielen, grilles en koplampen.
LINDA.foundation
DA’S PAS EEN BEDRAG
De opbrengst van het Oldtimer Festival, georganiseerd door de Lions Blaricum, was traditioneel bestemd voor het goede doel. De Benjamin Foundation en LINDA.foundation namen ieder een cheque met het fantastische bedrag van 10.118 euro in ontvangst van burgemeester Joan Zwart van Blaricum.
DANKJEWEL
Veel dank aan de Lions Club Blaricum/Laren, de deelnemers aan de rally en alle sponsoren van het Lions Old Timer Festival.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.