Linda over de LINDA.foundation-loterij: ‘We ontvangen zulke mooie reacties!’

Linda over de LINDA.foundation-loterij: ‘We ontvangen zulke mooie reacties!’

Ook dit jaar organiseert LINDA.foundation een loterij met de fijnste prijzen. Onze eigen Linda de Mol wordt nog steeds overspoeld met mooie reacties van kopers van vorig jaar.
Donderdag, 9 juni 2016, 15:35 uur
“Ze vonden het een sympathieke actie, waarbij het winnen van prijzen ondergeschikt was aan het doel om gezinnen te steunen”, vertelt ze.
Heerlijke vakantie
“We hoorden heel veel: ‘Ook al win je niets, hoe fijn is het om mensen die nooit iets leuks kunnen doen te steunen?’ Of het tegenovergestelde, zoals de winnares van vorig jaar, die voor maar € 5,- een heerlijke vakantie kreeg naar Curaçao!”
Nét iets leuker
Goed om te weten: van de gehele opbrengst van de loterij gaat niets af. Sterker nog, voor de aanschaf van een lot van € 5,- kan de LINDA.foundation voor € 6,- aan cadeaubonnen kopen voor gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Dat maakt jouw deelname nét iets leuker.
‘Dank jullie wel!’
Linda: “Ik wens jullie allemaal een hele mooie zomer toe en voor diegenen die al een lot hebben gekocht: dank jullie wel! Mocht je nu nog geen lot hebben, bestel er nog snel één en wie weet begint jouw zomer wel met een fantastische prijs.”