LINDA.FOUNDATION ZOMERLOTERIJ: DÍT ZIJN DRIE REDENEN WAAROM JE ABSOLUUT MEE WILT DOEN

LINDA.FOUNDATION ZOMERLOTERIJ: DÍT ZIJN DRIE REDENEN WAAROM JE ABSOLUUT MEE WILT DOEN

De trekking van de LINDA.foundation Zomerloterij is in zicht. Mocht je je loten nog niet hebben, dan is dit het moment. Tijdens de trekking op 23 augustus maak je kans op 1.441 fenomenale prijzen, waaronder een vakantie voor 2 personen naar Bonaire. 

Maar ook: de allernieuwste Polder e-bike van Mokumono (t.w.v. €2840) en een Big Green Egg barbecue inclusief accessoires (t.w.v. €2689). Die wil je winnen.

DIT IS JE TEKEN

Misschien heb je die loten al lang in huis. Mooi zo. Mocht je nog geen loten gekocht hebben, dan is dit je teken om het alsnog te doen. Twijfel je? Dat is helemaal niet erg. We hebben namelijk drie redenen op een rij gezet waarom je dit niet aan je voorbij wilt laten gaan.

PRIJZEN EN NOG EENS PRIJZEN

Stipt bovenaan staat natuurlijk ons gigantische aanbod aan prijzen. Van een vakantie naar Bonaire met TUI tot polaroidcamera’s, speakers en heerlijke make-upproducten – er is voor ieder wat wils. Met elk lot maak jij kans om één van de 1.441 prijzen te winnen. Dat lijkt ons al reden genoeg.

LINDA.FOUNDATION

De volledige opbrengst van de lotenverkoop gaat naar stichting LINDA.foundation. Dankzij de stichting kunnen gezinnen die het financieel zwaar hebben, even hun zorgen vergeten. Met cadeaukaarten van verschillende winkels in Nederland kunnen de ouders namelijk boodschappen, speelgoed, kleding of fijne schoolspullen in huis halen. Jouw deelname betekent heel veel voor hen.

KLEIN BEDRAG, GROOT GEBAAR

Je kunt al aan de loterij meedoen door één lot van €5 te kopen. Kun (en wil) je iets meer missen, dan kun je ook twee, drie of bijvoorbeeld twintig loten kopen. Dat is helemaal jouw keuze. Elk lot maakt een groot verschil voor de gezinnen die LINDA.foundation helpt, maar ook voor jezelf.

Drie redenen voor één lot, dus. Bestel via de knop hieronder gauw jouw lot(en), je hebt tot en met 22 augustus de tijd. Op 23 augustus is de trekking en controleer je via de onderstaande knop ook of je gewonnen hebt. Daarnaast krijgen de gelukkige winnaars een mail van ons.

KOOP JOUW LOT