LINDA.foundation verzendt recordaantal pakketten naar gezinnen

LINDA.foundation verzendt recordaantal pakketten naar gezinnen

LINDA.foundation heeft een recordaantal pakketten ingepakt en verstuurd naar gezinnen die in armoede leven. Door corona hebben de gezinnen het afgelopen jaar een extra zware tijd gehad. Daarom wilde de foundation extra veel gezinnen helpen en dat kon dankzij de vele donaties en acties.
Dit jaar zijn er maar liefst 6.000 pakketten klimaatneutraal via DHL Parcel verstuurd.
INPAKDAG
Inmiddels zijn de pakketten – met bonnen van Albert Heijn, H&M, Hema, Intertoys en ov-chipkaarten – bij de gezinnen bezorgd en stromen de lieve en ontroerende reacties binnen.
Het pakket is een enorme verrassing voor de gezinnen. Even wat minder zorgen, geen kassastress, toch Sinterklaas en kerst vieren, en eindelijk weer passende winterkleding. Het pakket geeft de gezinnen lucht en ruimte om na te denken over hoe ze de feestmaanden kunnen vieren.
CORONAJAAR
De coronacrisis maakte armoede extra zichtbaar, zo konden sommige kinderen geen online school volgen bij gebrek aan een laptop of computer. Door de lockdown verloren ook veel mensen hun werk, zo kwamen er meer gezinnen in de knel. Gelukkig zagen veel mensen dit en waren er vele mooie acties om zo een recordaantal gezinnen te kunnen helpen.
DANK
Met een grote groep vrijwilligers is het gelukt om alle pakketten op tijd klaar te hebben. Aan alle vrijwilligers: bedankt voor jullie harde werk! Daarnaast willen wij ook alle donateurs bedanken. Het was een zwaar jaar voor iedereen en daarom vinden wij alle donaties extra bijzonder. Op naar nog meer pakketten in 2022.
Inmiddels heeft de LINDA.foundation al een aantal ontroerende reacties op de pakketten gekregen. Zo laat iemand weten: “Ik kijk voor het eerst sinds jaren weer uit naar de feestdagen.” Ook een andere ontvanger laat de LINDA.foundation weten heel dankbaar te zijn voor het pakket: “Jullie cadeau brengt vreugde, verbazing en verwondering tegelijkertijd in een tijd waarin het niet altijd even makkelijk is.”

De afteraftermovie: