LINDA.foundation opent pop-up store in de Kalverstraat

LINDA.foundation opent pop-up store in de Kalverstraat

Kerstcadeaustress omdat je nog iets voor je moeder, vriendin, zus, tante of schoonmoeder moet bedenken? Geen paniek: de LINDA.foundation helpt je uit de brand.
 | Eline van der Haar
Vanaf vandaag tot en met maandag 26 december is er een heuse pop-upstore van de foundation in de Kalverstraat.
Voor ieder wat wils
Dit betekent dus cadeaus inslaan én daarmee volledig een goed doel steunen. De schappen in de winkel zijn gevuld met het LINDA.foundation-‘Familiekwartet’, LINDA.foundation-shoppers en diverse LINDA.-boeken. Maar ook ontvingen wij nog een prachtige gift vanuit Spinmasters Benelux, namelijk de allerlaatste Hatchimals in Nederland. De 40 Hatchimals zijn gedoneerd aan LINDA.foundation voor verkoop in onze pop-up store.
Kerstcadeau van Store for Brands
Store for Brands heeft de LINDA.foundation deze prachtige mogelijkheid gegeven als een soort ‘kerstcadeau’. “2016 was een jaar vol beleving in onze brand store aan de Kalverstraat. We hebben prachtige campagnes ontwikkeld voor o.a. Chris Brown, Samsung, Harry Potter en FIFA17. We kijken met trots terug en sluiten het jaar graag af met een warme geste aan een prachtig initiatief als de LINDA.foundation.” Aldus Nynke ten Napel, van Store for Brands.
Trek een sprintje naar de Kalverstraat
Haast je dus snel naar ‘onze’ pop-upstore in de Kalverstraat 101 en koop nog snel je kerstcadeaus voor een ander (of lekker voor jezelf).