LINDA.foundation ook dit jaar het goede doel van Miss Beauty of the Netherlands

LINDA.foundation ook dit jaar het goede doel van Miss Beauty of the Netherlands

Na een prachtige cheque van dik € 50.000 vorig jaar zet Miss Beauty of the Netherlands zich ook dit jaar weer in voor LINDA.foundation.
Daar is zijn wij hartstikke blij mee.
RECORDBEDRAG OPGEHAALD
Milou van Hout – Verhoeks, president van Miss Beauty of the Netherlands: “In 2018 hebben wij ons voor het eerst ingezet voor de LINDA.foundation en met succes. Tijdens de finale (foto boven artikel) konden wij het recordbedrag van € 55.046 overhandigen aan de foundation, opgehaald door alle deelnemende meiden.”
OOK DIT JAAR WEER EEN RECORD
Milou vervolgt: “De match tussen Miss Beauty of the Netherlands en LINDA.foundation is enorm goed. Het doel is dan ook om dit jaar een nieuw recordbedrag te halen. Wij hopen tijdens de landelijke finale van Miss Beauty of the Netherlands 2019 maar liefst € 60.000 te kunnen overhandigen aan de LINDA.foundation.”
VAN CAKE BAKKEN TOT AUTO’S WASSEN
De finalisten van de twaalf provincies hebben verschillende acties georganiseerd om geld op te halen voor ons goede doel. Zo heeft een aantal meiden samen de Afsluitdijk afgelopen en organiseert Miss Beauty of Flevoland een sponsorloop van vijf kilometer.