LINDA.foundation ontvangt cheque van €500.000 tijdens Goed Geld Gala

LINDA.foundation ontvangt cheque van €500.000 tijdens Goed Geld Gala

Gisteravond vond het jaarlijkse Goed Geld Gala plaats in Amsterdam met als hoofdspreker Leonardo DiCaprio. De LINDA.foundation was aanwezig en kreeg hartstikke fijn nieuws.
De Postcode Loterij verdeelde de opbrengsten uit de lotverkoop van afgelopen jaar.
LEES OOK
Leonardo DiCaprio maakt indruk met speech over klimaatverandering in Amsterdam
HOE FIJN IS DAT?
Dankzij de loterijdeelnemers ontvangen 112 goede doelen organisaties die werken aan een betere wereld een financiële bijdrage. En jawel: de LINDA.foundation is een van deze goede doelen.
BENEFICIËNT VAN DE POSTCODE LOTERIJ
De LINDA.foundation is opgenomen als beneficiënt voor drie jaar van de Nationale Postcode Loterij, dat betekent dat de foundation drie jaar achtereenvolgend een vaste bijdrage ontvangt. Gisteravond mochten we deze prachtige cheque van maar liefst € 500.000 in ontvangst nemen.
foto: Roy Beusker
NOG EENS DRIE JAAR
Voorafgaand aan het Goed Geld Gala werd de LINDA.foundation verrast door de Nationale Postcode Loterij met het bericht dat ook de komende drie jaar de foundation kan rekeningen op de steun van de Postcode Loterij. Dit betekent dat de foundation tot 2021 ieder jaar wederom kan rekenen op het mooie bedrag van € 500.000.
RECORDBEDRAG VOOR GOEDE DOELEN
Dankzij de 2,9 miljoen deelnemers groeide de opbrengst van de Postcode Loterij het afgelopen jaar naar ruim 715 miljoen euro. De ruim 357 miljoen euro die de Postcode Loterij dit jaar doneert aan goede doelen is verdeeld onder 112 organisaties. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 5,4 miljard euro geschonken aan goede doelen.
DEELNEMERS BEDANKT
De LINDA.foundation wil alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij bedanken, want dankzij hun deelname kan de LINDA.foundation ieder jaar duizend extra gezinnen steunen die het financieel zwaar hebben.