LINDA.foundation ontvangt cheque van €500.000 euro tijdens Goed Geld Gala

LINDA.foundation ontvangt cheque van €500.000 euro tijdens Goed Geld Gala

Het regende euro’s tijdens het Goed Geld Gala in theater Carré in Amsterdam. De Nationale Postcode Loterij gaf dit jaar namelijk een recordbedrag weg.
Woensdagavond kregen maar liefst 123 organisaties samen een recordbedrag van 376 miljoen euro. En jawel, ook dit jaar was LINDA.foundation een van de goede doelen.
GOED GELD GALA
De LINDA.foundation is sinds 2016 opgenomen als vaste beneficiënt van de Nationale Postcode Loterij. Dat betekent dat de foundation ieder jaar een vaste bijdrage ontvangt. Woensdagavond mochten we de prachtige cheque van maar liefst €500.000 in ontvangst nemen.
RECORDBEDRAG
Dankzij de 3 miljoen deelnemers groeide de opbrengst van de Postcode Loterij het afgelopen jaar naar ruim 715 miljoen euro. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 6,2 miljard euro geschonken aan goede doelen en maatschappelijke initiatieven.
LINDA.FOUNDATION
De LINDA.foundation wil alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij bedanken, want dankzij hun deelname kan de LINDA.foundation ieder jaar duizend extra gezinnen steunen die het financieel zwaar hebben.