LINDA.foundation krijgt groot geldbedrag van Postcode Loterij

LINDA.foundation krijgt groot geldbedrag van Postcode Loterij

Linda de Mol mocht op het Goed Geld Gala van de Postcode Loterij een vette cheque in ontvangst nemen: de LINDA.foundation krijgt de komende drie jaar maar liefst 500.000 euro.
Dinsdag, 26 januari 2016, 20:22 uur
De Postcode Loterij keert een recordbedrag van 328 miljoen euro uit aan goede doelen. Dat heeft de loterij vanavond bekendgemaakt tijdens het Goed Geld Gala in Carré in Amsterdam.
Duizend gezinnen
De LINDA.foundation krijgt de komende drie jaar een half miljoen per jaar (dus vanaf 2016). Zo kan de stichting maar liefst duizend extra gezinnen in Nederland steunen die het financieel zwaar hebben.
Ruim honderd goede doelen
De recordschenking is mogelijk dankzij de 2,7 miljoen trouwe deelnemers van de Postcode Loterij: van ieder lot gaat de helft naar het goede doel. Meer dan honderd goede doelen hoorden vanavond op welk bedrag zij dit jaar kunnen rekenen.
George & Linda
Maar deze dag gaat sowieso de boeken in als een memorabele dag. George Clooney, kersverse ambassadeur van de Postcode Loterij, was als eregast aanwezig. Eerder vandaag sprak hij met Linda de Mol voor LINDA, die vanaf 13 april te koop is. Een lang gekoesterde wens die in vervulling is gegaan!