LINDA.foundation-inpakdag: de cadeaupakketten zijn bíjna klaar voor verzending

LINDA.foundation-inpakdag: de cadeaupakketten zijn bíjna klaar voor verzending

Vandaag hebben Linda de Mol en tientallen topvrijwilligers zich keihard in het zweet gewerkt om de cadeaupakketten van de LINDA.foundation bij PostNL in te pakken.
 | Malu Pesulima
Goed nieuws: de dozen worden voor de feestdagen verstuurd naar gezinnen die in Nederland in armoede leven.
Bommetjevol
De cadeaupakketten zitten ook dit jaar weer bommetjevol met waardebonnen van Albert Heijn (€ 300,-), C&A (€ 100,-) Intertoys (€ 100,-) HEMA (€ 100,-) én vier kappersbonnen van ANKO (t.w.v. €12,50). De waardebonnen zijn bedoeld om gezinnen met kinderen die in armoede leven een onbezorgde decembermaand te geven. Een steuntje in de rug, zodat ouders eindelijk een warme jas kunnen kopen voor de kinderen, cadeautjes voor Sint en een lekker kerstmaal op tafel kunnen zetten.
Lieve vrijwilligers
Het inpakken gebeurde door een groep vrijwilligers bestaande uit medewerkers van o.a. Wereldhave Vastgoed, Nationale Nederlanden, ANKO-kappers en een aantal vaste ‘vriendinnen’ van de LINDA.foundation: duizendmaal dank! O, en uiteraard helpt Linda zelf ook mee.
Maar we zijn er nog niet
Ondanks dat de cadeaupakketten bijna klaar zijn voor verzending, moeten wij sommige facturen voor de bonnen nog betalen. Draag alsjeblieft nog je steentje bijzodat wij dit jaar onze doelstelling van 3000 gezinnen kunnen halen. 5 euro, 10 euro, 50 euro of 100 euro, elk bedrag is meer dan welkom.
LINDA.foundation
Check de website en laat Linda je zelf uitleggen wat haar doelstelling met deze stichting is. Een stichting waarvoor zijzelf en uitgeverij Mood for Magazines alle overheadkosten dragen en waar dus niets aan de strijkstok blijft hangen. Voor elke 100 euro aan donaties kunnen wij dankzij alle bedrijven voor 120 euro bonnen kopen.