LINDA.foundation haalt een ontzettend mooi bedrag op tijdens het LINDA.festival

LINDA.foundation haalt een ontzettend mooi bedrag op tijdens het LINDA.festival

Wat was het weer een mooi feest op het LINDA.festival 10 en 11 juni: het was écht nog leuker dan vorig jaar. We zijn weer los gegaan op de dansvloer, we hebben lekker gegeten, flink geshopt én maar liefst €8.400,- opgehaald voor LINDA.foundation.

En dat allemaal omdat jullie zo enthousiast aan het Rad van Fortuin hebben gedraaid. Bedankt!
Draaien, draaien en nog eens draaien
Het LINDA.foundation Rad van Fortuin was ook dit jaar weer een groot succes. Massaal hebben de festivalgangers aan het rad gedraaid. Waar sommigen na twee keer ‘helaas’ draaien met lege handen weer verder gingen – maar wél een donatie aan het goede doel hadden gedaan – hebben anderen fantastisch mooie prijzen op kunnen halen bij de verschillende standhouders die de prijzen beschikbaar hadden gesteld.
Van sleutelhangers tot schoenen
Afhankelijk van het aantal punten dat de deelnemers bijeen hebben gedraaid op het Rad van Fortuin, ontvingen zij een klein presentje of een gigantisch cadeau. Zo konden deelnemers kans maken op een paar schoenen van Floris van Bommel, een leren schort van Witloft, een mooie tas van by LouLou of een koffiezetapparaat van Lavazza. Naast deze grote prijzen, konden er ook veel sieraden, crèmes, kleding en mooie sleutelhangers opgehaald worden bij de verschillende standhouders.
Extra donaties
De fantastische opbrengst is niet alleen tot stand gekomen door het Rad van Fortuin. De festivalgangers konden voor een donatie op de foto met Marly van der Velden, Carolien Karthaus-Spoor, Humberto Tan en natúúrlijk ook met Linda de Mol.
Shoppen en op reis
Naast het Rad van Fortuin en de foto’s waren er nóg twee mogelijkheden om op het festival LINDA.foundation te steunen. Zo kon er naar hartenlust geshopt worden in de LINDA.foundation-winkel. Toch spijt dat je niet dat fijne handzeepje, mooie Chilly’s Bottle of leuke setje ansichtkaarten hebt gekocht? Koop ze dan nog snel in de webshop. Daarnaast konden er ook loten gekocht worden voor de grote LINDA.foundation Zomerloterij. Wil jij ook kans maken om voor slechts €5 naar de Dominicaanse Republiek te gaan of op de vele andere prijzen? Koop dan hier je lot.
Bedankt!
We willen iedereen die op welke manier dan ook zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit fantastische weekend ontzettend bedanken. Zo heeft Floris van Bommel €550 opgehaald door de verkoop van leren armbandjes en Chilly’s Bottle heeft maar liefst 50 bottles geschonken. Dankzij alle prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de standhouders, groot of klein, hebben wij dit fantastische bedrag op kunnen halen. Door jullie kunnen wij met dit bedrag weer 16 extra gezinnen verrassen met een cadeaupakket tijdens de feestdagen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram!