LINDA.FOUNDATION EN SHELL NEDERLAND SLAAN HANDEN INEEN: DUIZENDEN GEZINNEN BLIJ VERRAST DOOR EXTRAATJE

LINDA.FOUNDATION EN SHELL NEDERLAND SLAAN HANDEN INEEN: DUIZENDEN GEZINNEN BLIJ VERRAST DOOR EXTRAATJE

LINDA.foundation heeft in samenwerking met energiebedrijf Shell Nederland ruim vijfduizend gezinnen blij gemaakt met een boodschappenkaart van vijftig euro én twee OV-kaarten met een tegoed van vijftig euro.

Voor de financieel kwetsbare gezinnen kwam deze verrassing soms als een geschenk uit de hemel vallen. “Jullie hebben mij en mijn kinderen heel blij gemaakt.”

 

VIJFDUIZEND GEZINNEN

Veel gezinnen in Nederland hebben te maken met armoede door de hoge energieprijzen. Vijfduizend van deze gezinnen ontvingen de afgelopen dagen een extraatje in de brievenbus met de verschillende tegoed kaarten. De reacties zijn ontroerend om te lezen:

“Vanmiddag kreeg ik ineens een envelop in de brievenbus. Vol verbazing, want mijn naam stond erop. Ik krijg nooit post voor mezelf: rekeningen en dergelijken worden direct doorgestuurd naar mijn bewindvoerder. Mijn hart bonkte, want ik wist niet wat dit was. Ik opende de envelop, en van schrik liet ik alles vallen. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen, en vooral omdat dit op dit moment heel goed uit komt. Onze tweeling jongens worden over een aantal dagen 6 jaar: we kunnen geen cadeautjes of lekkers halen, dit deed mij al ontzettend veel verdriet, maar dankzij jullie, kunnen we nu wel wat lekkers op tafel zetten. Dank jullie wel!”

Tekst gaat verder onder de foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Zo lief die verrassing in de brievenbus die we hebben gekregen. Jullie hebben mij en mijn kinderen heel blij gemaakt.”

“Ik kreeg net post van jullie binnen met de cadeaukaarten en ik wil jullie heel erg bedanken hiervoor. Dit komt ontzettend goed van pas want ik ben morgen jarig en nu kan ik het alsnog vieren met mijn gezin, ouders en schoonmoeder. Nogmaals heel erg bedankt!”

 

SHELL NEDERLAND

Anne Schreuder, Societal Impact Director bij Shell in Nederland: “In deze moeilijke tijden van hoge energieprijzen en dure boodschappen zijn we heel blij dat we met deze actie een bescheiden bijdrage kunnen leveren aan het bijzondere werk van de LINDA.foundation.”

 

DANKJEWEL

Namens alle vijfduizend gezinnen: dank je wel Shell, voor dit steuntje in de rug.