LINDA.FOUNDATION DIT JAAR HET GOEDE DOEL VAN FORMULE 1-GRAND PRIX IN ZANDVOORT

LINDA.FOUNDATION DIT JAAR HET GOEDE DOEL VAN FORMULE 1-GRAND PRIX IN ZANDVOORT

We kijken er met z’n allen al een jaar naar uit: de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. Dit weekend is het dan eindelijk zover. Op 2, 3, en 4 september 2022 zal CM.com Circuit Zandvoort volstromen met duizenden racefans.

En LINDA.foundation is dit jaar het officiële goede doel van de F1 Heineken Dutch Grand Prix.

GRAND PRIX ZANDVOORT

Drie dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat gevuld met heel veel spectaculaire races, de beste Nederlandse artiesten en nog veel meer.

Extra bijzonder dit jaar is dat er bij de Grand Prix in Zandvoort ook wordt gedacht aan de mensen voor wie het kopen van een toegangskaartje totaal niet tot hun financiële mogelijkheden behoort.

DE GROTE PRIJSLOTERIJ

Iedereen die nog een kansje wilde wagen om tickets te winnen voor de race, kon tot en met maandag 29 augustus meespelen met De Grote Prijs Loterij. Met als hoofdprijs twee weekendtickets voor de ‘Race Home Lounge’, ter waarde van 2.500 euro.

In totaal is er 10.000 euro opgehaald voor stichting LINDA.foundation. Dit bedrag zorgt er mede voor dat arme gezinnen in Nederland in de komende decembermaand een tijd geen slapeloze nachten hebben over geldzorgen. En dat hun kinderen ook even ‘normaal’ kunnen meedoen met de andere kinderen en zich niet buitengesloten hoeven te voelen.

Op donderdag 1 september mocht Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, de geweldige cheque in ontvangst nemen. Deze werd overhandigd door voormalig autocoureur Jan Lammers en de burgemeester van Zandvoort.

Op de foto: Noa Vahle, de burgemeester van Zandvoort en voormalig autocoureur Jan Lammers.

LINDA.foundation

JUMBO SUPER FRIDAY

De vrijdag staat in het teken van de Jumbo Super Friday: meekijken naar de vrije training van de coureurs of genieten van een van de andere activiteiten op het terrein. Zoals optredens van Emma Heesters en Antoon.

LINDA.foundation mocht tien gezinnen uitnodigen om naar de Jumbo Super Friday te komen om het racespektakel van dichtbij mee te kunnen maken. Voor eten en drinken wordt ook gezorgd: alle tien gezinnen hebben voor aanvang van het event een consumptiepas ter waarde van 100 euro ontvangen die ze de hele dag kunnen gebruiken.

IN DE SCHOENEN VAN F1-RACER

Zondag gaat het om het echie: dan is dé race van het jaar. Met behulp van intermediairs heeft LINDA.foundation vijf kinderen uitgenodigd die als ‘Grid Kid’ naar Zandvoort komen. Deze kinderen mogen met hun ouder of begeleider de race zelf meemaken en ervaren hoe het is om in de schoenen van een F1-racer te staan.

Wij wensen iedereen een fantastisch raceweekend toe en Max Verstappen natuurlijk in het bijzonder.

LINDA.Foundation