LINDA.foundation blij met nieuwe logistieke partner

LINDA.foundation blij met nieuwe logistieke partner

LINDA.foundation heeft een nieuwe logistieke partner, namelijk DHL Parcel. De pakketdivisie wil graag iets betekenen voor arme gezinnen in Nederland. Om die reden is er nu officieel een samenwerking voor de komende drie jaar.
LOGISTIEKE PARTNER
LINDA.foundation werd in augustus benaderd door Stéphanie Ganzeboom van DHL Parcel. Het bedrijf wilde graag een bijdrage leveren. Krap twee maanden later stond LINDA.foundation al met haar vrijwilligers vierduizend doosjes in te pakken in de DHL-terminal.
Van een welkombord bij de ingang, een ontvangstruimte voor het inpakteam tot een eigen hoek in de loods met inpakband: alles was geregeld. Ook het transport naar het distributiecentrum, ondergebracht bij Sjouwenman Transport. Frank van Brouwershaven, Angela Havekes en Stéphanie Ganzeboom stonden de hele dag klaar voor hulp en ondersteuning. Een dag later bezorgden duizenden DHL’ers de pakketjes van LINDA.foundation bij de gezinnen.
SAMENWERKING
Via Stichting DHL Cares zet DHL Parcel zich in voor de maatschappij. Door deze samenwerking voor drie jaar, bekrachtigd door de Commercieel Directeur van DHL Parcel, Michel Clausing, en directeur van LINDA.foundation, Jocelyn Nassenstein, helpt DHL met het bezorgen van onbezorgde momentjes aan gezinnen in armoede.
“Het is vooral fijn dat we de komende jaren met elkaar gaan samenwerken en zekerheid hebben over het inpakken en bezorgen van onze pakketjes”, laat Nassenstein weten. “Daarnaast kunnen we vaker iets betekenen voor arme gezinnen, omdat partijen ons regelmatig benaderen met leuke acties voor onze doelgroep. Dit soort initiatieven loopt meestal stuk op hoge bezorgkosten. Nu hoeft dat niet meer.”