LINDA.foundation benefiet filmavond groot succes

LINDA.foundation benefiet filmavond groot succes

Afgelopen dinsdag organiseerde de LINDA.foundation een benefiet filmavond in het mooie Singer Laren. Hierbij werd de nieuwe film van Linda de Mol vertoond: April, May en June. Het welkomstwoordje werd gedaan door Linda, die het geweldig vond dat zoveel mensen met hun kaartje een donatie aan haar stichting deden.
Het was een groot succes.
MOOIE REACTIES
De reacties op de film waren heel positief. Dat kan natuurlijk niet anders met zoveel steengoede acteurs en een mooi en boeiend verhaal dat zowel grappige als emotionele momenten kende. Wil jij de film ook zien? Dan kun je vanaf 19 december in de bioscoop terecht.
ARME GEZINNEN
De volledige opbrengst van de avond  – €22.880 – komt ten goede aan Nederlandse gezinnen die in armoede leven. Door hulpverleners geselecteerde gezinnen ontvangen een set cadeaukaarten waardoor een fijne kerst met eventjes wat minder zorgen mogelijk is.
DANK JE WEL
Independent Films, Singer Laren, de BankGiroLoterij, Providence Capital, Hof-Hoorneman bankiers, Van Poelgeest BMW, alle sponsoren van de fijne goodiebag en natuurlijk iedereen die een kaartje heeft gekocht: dank je wel!