LINDA.foundation bedankt jullie voor alle donaties en acties in 2016

LINDA.foundation bedankt jullie voor alle donaties en acties in 2016

Er zijn een heleboel mensen die ons hebben gesteund in 2016 en daarbij komen een heleboel bedankjes. We blikken graag met jullie terug op een aantal acties en donaties uit het afgelopen jaar.
 | Eline van der Haar
Ook willen we iedereen bedanken die ons op welke manier dan ook heeft gesteund. Alleen samen kunnen wij alle steun aan de gezinnen waarmaken.
Peter en Mirjam 25 jaar getrouwd
LINDA.foundation
Peter en Mirjam waren afgelopen jaar 25 jaar getrouwd en vierden dat met hun familie en vrienden. In plaats van cadeaus voor zichzelf te vragen, vroegen Peter en Mirjam hun dierbaren om een donatie te doen aan LINDA.foundation. “Wij kunnen de cadeaus missen. Terwijl er in Nederland nog veel te doen is voor kinderen die het moeilijk hebben en daar niets aan kunnen doen. We zien bijvoorbeeld kinderen op de basisschool die we een fatsoenlijke fiets zouden willen geven. Maar hoe doe je zoiets?”, aldus Peter en Mirjam.
Met het huwelijksfeest werd ruim € 3400 opgehaald. Fantastisch. Peter, Mirjam, vrienden en familie, enorm veel dank.
Altrif Label
Het familiebedrijf Altrif Label koos dit jaar LINDA.foundation als hun goede doel en doneerde € 2500. “Jullie focus op kinderen vinden wij erg interessant, omdat kinderen geen oorzaak hebben in de armoede waarin zij opgroeien”, zegt Bart Frèrejean namens het bedrijf. “Wij van Altrif Label zijn blij dat we een steentje kunnen bijdragen om deze kinderen te helpen.”
Met deze bijdrage kunnen we vijf gezinnen eenmalig een steuntje in de rug geven. Iedereen van Altrif Label: enorm bedankt voor jullie bijdrage.
Benefietconcert voor LINDA.foundation
Marin van den Berge vierde in 2016 haar dertigste verjaardag en haar twintigjarige dwarsfluitjubileum. En dat deed ze niet zomaar, ze gaf namelijk een benefietconcert waarbij de opbrengst naar de LINDA.foundation ging. Met een volle kerk, koren, solisten en muzikanten was het een succesvolle, muzikale avond. De gasten van de kerk doneerden gezamenlijk een bedrag van ruim € 1300 en met Marins persoonlijke gift kwam de donatie neer op een bedrag van € 1500.
Marin, enorm bedankt voor je inzet en steun.
UBS voor LINDA.foundation
LINDA.foundation
UBS heeft een beleid dat alle medewerkers wereldwijd stimuleert om twee dagen per jaar iets voor een goed doel te doen. UBS koos afgelopen december voor de LINDA.foundation en stelde personeel beschikbaar voor de actie ‘Wereldhave voor LINDA.foundation’, waarbij de medewerkers van UBS de kiosk in Hoofddorp hebben bemand.
UBS en personeel, dank jullie wel voor jullie geweldige inzet en steun.
SumUp
Met de mobiele pinapparaten van SumUp heeft LINDA.foundation pindonaties opgehaald tijdens een grote actie in verschillende winkelcentra in Nederland. Het accepteren van pindonaties biedt een laagdrempelige mogelijkheid om de LINDA.foundation te steunen. Een woordvoerder van SumUp: “Een keer onbezorgd boodschappen kunnen doen of jezelf eens iets extra’s gunnen: dat is wat de LINDA.foundation mogelijk maakt. SumUp steunt dit goede doel graag door donaties met de pinpas mogelijk te maken, zodat nog meer gezinnen geholpen kunnen worden.”
SumUp, enorm bedankt voor het beschikbaar stellen van de pinapparaten.
Eneco kerstactie
In december organiseerde Eneco een grote, interne kerstactie. In verschillende vestigingen hebben de medewerkers van Eneco een shopper, chocoladereep of kwartetspel van LINDA.foundation kunnen kopen. De opbrengst hiervan is bestemd voor gezinnen die in armoede leven in de regio Rotterdam.
Dank je wel, lieve Eneco-medewerkers, voor het massaal kopen van onze spulletjes waarmee deze actie het mooie bedrag van ruim € 9000 heeft opgeleverd.