Lieve donateur….

Lieve donateur….

…sinds de oprichting in 2013 hebben wij dankzij de gulle giften van onze donateurs al 5500 gezinnen met jonge kinderen onbekommerde feestdagen kunnen bezorgen. Zij konden eindelijk even ‘ademhalen’ én wisten zich gesteund door mensen die begrijpen hoe moeilijk het is als je je kinderen alles moet ontzeggen wat voor andere Nederlandse kinderen volstrekt normaal is.
Mijn mooiste Kerstcadeau
Wanneer je altijd aan het rekenen bent hoe je de boodschappen moet betalen of je kinderen moet vragen om wc papier van school mee te nemen, omdat je anders weer een paar euro moet uitgeven die je echt niet hebt, is het krijgen van de cadeaubonnen een geweldig steuntje in de rug. Om de moeilijke feestmaand door te komen, maar ook als appeltje voor de dorst in de maanden er na. De honderden bedankmails waarin te lezen valt hoe verschrikkelijk blij men is met de cadeaudoos van de LINDA.foundation en de vele voorbeelden van dingen die ineens mogelijk worden voor de kinderen, zijn ieder jaar mijn mooiste Kerstcadeau.
Aanmeldingen 2016
Op dit moment lopen de aanmeldingen voor de tussenpersonen voor 2016 weer binnen. De meestgestelde vraag is of gezinnen zichzelf kunnen opgeven maar helaas is dit niet het geval. Wij kunnen onmogelijk alle aanmeldingen zelf controleren en aangezien er vele hulpverleners zijn die vanuit hun werk direct in contact staan met arme gezinnen vertrouwen wij op hun expertise voor het uitnodigen van de gezinnen.
Bijzondere gift
Dankzij jullie lieve donaties, kleine en grote acties en schenkingen en een mooie bijdrage van de Postcodeloterij gaat het in 2016 misschien wel lukken om 3000 gezinnen met kinderen intens blij te kunnen maken. Bijzonder getroffen waren wij door het bericht dat er een dame was overleden die ons tot haar erfgenaam benoemd bleek te hebben. Haar motivatie was dat zij het haar hele leven goed heeft gehad en dit na haar dood graag ook aan anderen gunde, al was het maar voor een paar iets onbezorgdere maanden.
Koop nog snel een lot
Allemaal een hele mooie zomer gewenst en voor diegenen die al een lot voor 5 euro hebben gekocht in de zomerloterij: dank jullie wel! Hopelijk winnen jullie één van de 400 geweldige prijzen! De winkans is 1 op 100!
Liefs,
Linda de Mol