Lianne’s verjaardag (40) blijkt cadeau voor LINDA.foundation te zijn

Lianne’s verjaardag (40) blijkt cadeau voor LINDA.foundation te zijn

Begin dit jaar vierde Lianne haar veertigste verjaardag, maar wat bleek: dit festijn was óók een groot feest voor de LINDA.foundation.

“Dat er in een rijk land als Nederland toch nog steeds 1 op de 9 kinderen in armoede opgroeit, vind ik heel erg om te zien,” vertelt Lianne. In de grote steden is dit zelfs 1 op de 4 kinderen.
Spreekt uit ervaring
Lianne is zelf moeder van twee kinderen (7 en 10 jaar oud). Daardoor ziet zij dagelijks hoe belangrijk het is dat zij mee kunnen doen met de andere kinderen, een sport kunnen beoefenen en een gezonde maaltijd voorgeschoteld kunnen krijgen.
Jouw donatie is méér geld waard
“Buiten het feit dat ik de LINDA.foundation om deze redenen een heel mooi doel vind, vind ik het ook echt geweldig dat er bij deze stichting niets aan de strijkstok blijft hangen. Dat de donatie voor honderd procent naar de doelgroep gaat, vind ik echt top”, vertelt Lianne. Sterker nog, het geld dat opgehaald wordt, wordt alleen maar méér waard.
Spetterend feest
Lianne is gelukkig in de omstandigheid dat ze haar kinderen alles kan geven wat ze nodig hebben en als er een verjaardag is, is er genoeg geld voor een mooi cadeau en een spetterend feest. Daarom had Lianne besloten het bij haar verjaardag een beetje anders te doen. “Ik heb besloten om voor mijn veertigste verjaardag mijn gasten te vragen een donatie aan de LINDA.foundation te doen.”
Geld in de wasmachine
Het ging uiteindelijk goed los tijdens haar feest en de gasten hebben enthousiast gehoor gegeven aan haar oproep om te doneren, vertelt Lianne. “Ik mocht uiteindelijk € 1180 overmaken naar de stichting van Linda de Mol. En er is nog € 50 binnengekomen van iemand die zijn envelopje in de wasmand terug vond. Dat geld komt er dus ook zo snel mogelijk aan.”
Wil jij ook op de hoogte blijven van alle mooie initiatieven van de LINDA.foundation? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.