Leerlingen organiseren feest voor de LINDA.foundation

Leerlingen organiseren feest voor de LINDA.foundation

Geweldig: leerlingen van de Groenhorst Maartensdijk school hebben in december 2015 een schoolfeest georganiseerd en schenken de opbrengst aan de LINDA.foundation. 
Maandag, 21 maart 2016, 12:54 uur
Calle Groot en Sem van de Scheur vertellen: “Wij, de leerlingen van de tweede tot de vierde klas, hebben met zijn allen een goed doel uitgekozen. Dat was nog niet makkelijk, maar uiteindelijk vonden we dat we ons moesten inzetten voor arme gezinnen in Nederland.”
Van aankleding tot playlist
Het feest had het thema Black and White Glitter. “En we hebben alles zelf geregeld: we hebben bekendheid gegeven aan het feest, een DJ geregeld, een playlist samengesteld en de boel versierd. We moesten ook de buurt op de hoogte brengen dat er een feestje aan kwam”.
Andere jongeren blij maken
Het was een enorm succes: er was een grote opkomst en een hoop gezelligheid. Met de opbrengst van de kaartjes, zo’n 350 euro, hopen de leerlingen van de Groenhorst Maartensdijk school dat ze jongeren blij kunnen maken die het minder goed hebben, zodat zij ook leuke dingen kunnen doen.
Wat een toppers
Dit zijn alle leerlingen die het feest mogelijk hebben gemaakt: Calle Groot, Sem van de Scheur, Nada el Bouabidi, Ricardo van den Brink, Babette de Groot, Ayla van Montfoort, Sanne Noordermeer, Amy Bos, Najat Ouaj, Indy Oehlers, Jhon Thissen Kuitems, Tessa van Dijk en Fleur Groeneveld.
Lieve allemaal: wat goed om te horen dat jullie een fantastische avond hebben gehad. Bedankt voor het organiseren en jullie geweldige inzet!