Ladies’ Circle ’t Gooi danst (gemaskerd) voor LINDA.foundation

Ladies’ Circle ’t Gooi danst (gemaskerd) voor LINDA.foundation

Ruim driehonderdvijftig feestgangers hebben op 8 april tijdens een discofeest op Naarderbos gedanst voor LINDA.foundation.
En dat was niet alleen heel leuk, het leverde ook een prachtig bedrag op voor LINDA.foundation.
Lees ook
Wil je hebben: MyJewellery ontwerpt speciaal sieraad voor LINDA.foundation
Bal Maskerade
Ladies’ Circle is een netwerkclub voor vrouwen die zich inzetten voor goede doelen onder het motto vriendschap en service. Het jaarlijkse feest had dit jaar de vorm van een gemaskerd bal. Iedereen kwam dus gemaskerd naar de feestlocatie om te dansen op de muziek van onder anderen DJ Charles, Prins Carnaval 2017.
Geen feest zonder gevoel
Maar bij een feest hoort ook een goed doel: ditmaal de LINDA.foundation. “We hebben voor LINDA.foundation gekozen omdat wij het een mooi, concreet doel vinden én omdat jullie kinderen helpen. Het is verschrikkelijk dat er in Nederland nog zoveel gezinnen in financiële nood verkeren en dat kinderen geen onbezorgde jeugd hebben. Bovendien draagt LINDA.foundation zelf ook veel bij en is het doel heel transparant”, licht Susanne van Vegchel de keuze toe.
Sinterklaas
Het gemaskerde bal is niet het enige feest dat deze leuke mensen voor LINDA.foundation georganiseerd hebben. Afgelopen december zijn ze namelijk ook al druk in de weer geweest. Kinderen tot en met acht jaar kregen toen bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten, keken een Sinterklaasfilm én kregen een cadeautje mee naar huis.
Groot succes
Beide feesten waren een groot succes. Het Sinterklaasfeest en het gemaskerde bal hebben bij elkaar namelijk € 8425 opgeleverd. Van dit bedrag kan LINDA.foundation maar liefst zeventien gezinnen een warm hart onder de riem steken met een cadeaukaartenpakket – ter waarde van € 600 – tijdens de feestdagen. Ladies’ Circle: bedankt voor jullie geweldige inspanning.
Wil jij ook op de hoogte blijven van alles dat de LINDA.foundation doet? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram.