Ladies Circle haalt  €1500 op voor arme gezinnen uit Heerlen en omstreken

Ladies Circle haalt €1500 op voor arme gezinnen uit Heerlen en omstreken

Donderdag 12 september werd er een vrouwenavond georganiseerd door Ladies’ Circle Parkstad. Deze keer zetten zij zich in voor LINDA.foundation.
De organisatie zet zich in voor goede doelen door te collecteren en het organiseren van handen-uit-de-mouwen activiteiten.
VRIENDSCHAP EN SERVICE
Ladies’ Circle is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar die zich onder het motto Vriendschap en Service inzetten voor ondersteuning van goede doelen. Met hun doelstellingen bevorderen zij onder andere vriendschap. Ladies’ Circle Parkstad bevindt zich in Heerlen en omstreken.
LADIESNIGHT
Tijdens de vrouwenavond is onder het genot van een hapje en een drankje genoten van de nieuwe komische film: Poms. Aan het einde van de avond ging iedere vrouw naar huis met een fijne goodiebag.
Lees ook:
Minderen voor Kinderen: Wat kun jij een week missen voor het goede doel?
CADEAUPAKKETTEN
De totale opbrengst van de avond is € 1537,50. Het volledige bedrag komt ten goede aan gezinnen in Zuid-Oost Limburg in de vorm van cadeaupakketten van LINDA.foundation. Dankjewel lieve dames van Ladies’ Circle Parkstad, sponsoren en iedereen die bij deze filmavond aanwezig was.