Laat je voeten masseren voor LINDA.foundation

Laat je voeten masseren voor LINDA.foundation

Tijdens de Goede Doelen Dag op zaterdag 26 september kun je een heerlijke VoetreflexPlus™ massage ondergaan. Dubbel zo lekker: je krijgt een dikke korting én de opbrengst gaat naar LINDA.foundation.

Voor de VoetreflexPlus™ massage van dertig minuten betaal je op de Goede Doelen Dag slechts vijftien euro in plaats van dertig. Loop die dag dus binnen bij één van deelnemende praktijken of boek je massage van tevoren.
Een onbezorgd moment
We beloven je dat je als herboren weer naar buiten komt. Een win-win situatie,zegt Marga van Erp, directeur van opleidingsinstituut Total Health en initiatiefneemster van de actie. Jij krijgt een fijne massage en je bezorgt kinderen van gezinnen die het niet zo breed hebben een onbezorgd moment, in onze ogen iets waar ieder kind recht op heeft.
Wat is het precies?
De VoetreflexPlus™ is een massagetherapie waarbij zowel de reflexzones op je voeten als de meridianen en energiebanen op je onderbenen worden gemasseerd. Resultaat: je doorbloeding en energiedoorstroming wordt gestimuleerd, waardoor je je weer ontspannen en vitaal voelt.
Kijk voor de deelnemende VoetreflexPlus™ praktijken bij jou in de buurt op www.totalhealth.eu.