Kussen voor LINDA.foundation op de Nieuwmarkt in Amsterdam

Kussen voor LINDA.foundation op de Nieuwmarkt in Amsterdam

Donderdag 22 december mag je erop los kussen, want dan is een zoen geld waard. Stap in Amsterdam onder een speciale mistletoe en steun zo LINDA.foundation
 
Dating-app Plekk zet de grootste mistletoe van Nederland neer op de Nieuwmarkt in Amsterdam.
Een kus voor iedereen
En voor élke kus doneert Plekk een euro aan de foundation; of het nou een kus aan je geliefde, je vader of je moeder, je oma of je opa, je oom of tante, je beste vriend of vriendin, je broertje of zusje, of een wildvreemde is.
Mistletoe, lichtjes en kaarsjes
Met een 4 meter hoog hangende mistletoe, een heleboel lichtjes en een hartvormig plateau met kaarslichtjes wordt de Nieuwmarkt een hartverwarmende plek waar naastenliefde centraal staat. ‘Het is de tijd van het jaar om iets goeds te doen en om ervoor te zorgen dat iedereen een fijne kerst heeft. Het zou fijn zijn als iedereen daarvan kan genieten, ook gezinnen die het niet zo breed hebben,’ zeggen Mariette Harms en Laurens Mes, de oprichters van dating-app Plekk.
Voor iedereen fijne feestdagen
Iedereen is uitgenodigd om elkaar te komen kussen op donderdag 22 december van 15.00 tot 21.00 uur. Houd je vooral niet in, want met behulp van al jullie kussen kunnen wij de decembermaand voor een heleboel arme gezinnen een stuk fijner maken.

Bron: Plekk