Koop nu je lot en win mooie prijzen met de LINDA.foundation-loterij

Koop nu je lot en win mooie prijzen met de LINDA.foundation-loterij

Ook dit jaar organiseert de LINDA.foundation een loterij met de fijnste prijzen. De hoofdprijs: vier jaar lang rijden in een Peugeot 108 TOP. Goed om te weten: de opbrengst gaat volledig naar de foundation. Het kopen van een lot is dus dubbel plezier.
Dinsdag 17 mei 2016, 13:35 uur
Prijzen waar je u tegen zegt
Naast onze hoofdprijs maak je onder meer kans op een TUI-reis voor twee naar Ibiza, een Fatboy-hangmat, drie kilo aardbeien en de Smokey Joe van Weber. Al met al worden er weer honderden heerlijke producten weggegeven, bekijk ze nu hier. Fijn weetje: de winkans is minimaal één op honderd, want we geven meer dan vierhonderd prijzen weg en er zijn maximaal 40.000 loten beschikbaar.
Nieuw dit jaar: geef een lot cadeau
Koop een lot voor jezelf óf maak er iemand anders blij mee: familie, vrienden, collega’s of klanten. Koop ze voor een verjaardag, jubileum, examen of gewoon omdat het zomer is. De loten zijn heel makkelijk online te bestellen en je ontvangt ze zo hup, in je mailbox.
‘Niets gewonnen maar wel een goed gevoel’
Reacties van kopers van loten op Facebook en via lindanieuws.nl in 2015 waren enorm positief: het kopen van loten was ondergeschikt aan het doel om gezinnen te steunen: ‘Het gaf ons een heel goed gevoel’.
Doel: zoveel mogelijk gezinnen helpen
Help je ook mee?
 Met de loterij wil de LINDA.foundation zoveel mogelijk gezinnen die in armoede leven verrassen met een LINDA.foundation cadeaudoos. Koop vanaf vandaag je loten voor € 5 per stuk via lindanieuws.nl/loterij of bij één van de meer dan 480 winkels van Primera.
De trekking is op maandag 13 juni.