Kinderpostzegelactie: Linda de Mol ontvangt €340.000,- voor LINDA.foundation

Kinderpostzegelactie: Linda de Mol ontvangt €340.000,- voor LINDA.foundation

Een verrassing voor Linda de Mol tijdens de opnames van ‘Miljoenenjacht’. Ze werd ‘overvallen’ door leerlingen van basisschool De Ark met een enorme cheque.
Dankzij de Kinderpostzegelactie dit jaar ontvangt de LINDA.foundation een cheque van € 340.000.
LEES OOK
Kinderpostzegelactie staat voortaan op erfgoedlijst Nederland
BEDANKT, BEDANKT, IEDEREEN BEDANKT
En daar is Linda even helemaal van ondersteboven. “Ik wil op de eerste plaats alle kinderen bedanken. Maar natuurlijk ook alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, tantes, ooms… iedereen bedankt. Dankzij deze fantastische donatie kunnen wij ongeveer 680 gezinnen een mooi pakket sturen.”
WÁT EEN BEDRAG
In totaal is er dit jaar voor 9,7 miljoen euro aan Kinderpostzegels verkocht. De stichting is erg blij met de opbrengst. “Ons doel was om 400.000 kinderen aan een goed thuis te helpen, zowel in Nederland als in het buitenland. Dat lukt met dit bedrag ruimschoots”, vertelt directeur Jeroen den Tex.
ARMOEDE IN NEDERLAND
De LINDA.foundation helpt (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen van verschillende winkels waarmee ze lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering.