Janice ontwerpt voor LINDA.foundation en doneert opbrengst

Janice ontwerpt voor LINDA.foundation en doneert opbrengst

Speciaal voor de LINDA.foundation ontwierp Janice een collectie truien, sweaters en T-shirts met een sterke boodschap: Fear is not an option.
Veel mensen hebben momenteel last van angsten. “En dat is het laatste wat we nodig hebben”, aldus Janice.
FEAR IS NOT AN OPTION
“Ik heb vanuit huis geleerd dat je nooit bang moet zijn voor wat morgen je gaat brengen. Ook al lijkt het nog zo uitzichtloos.”
De ontwerper is ervan overtuigd dat je jezelf moet omringen met mensen die je omhoog liften in deze tijd van het jaar. Als je zelf iemand kunt helpen, moet je dat doen. Daarom ontwierp Janice zijn speciale collectie voor de stichting van Linda de Mol.
LINDA.FOUNDATION
Door een item uit de collectie te kopen, steun je de LINDA.foundation. Honderd procent van de winst gaat naar de stichting, zodat nog meer gezinnen die een extra steuntje kunnen gebruiken fijne feestdagen hebben.
“Iets zomaar voor een ander doen zonder wat terug te moeten krijgen, is wat mensen nu zouden moeten doen”, vindt Janice.
BEKEND NEDERLAND
Bekend Nederland is al gespot met de collectie van Janice. Zo besprak Anouk Smulders de kledinglijn uitgebreid in Shownieuws en Lonneke Notenboom en Renate Gerschtanowitz plaatsten foto’s met hun trui op hun Instagram-stories.
Monique Noël showde hem ook op haar Instagram:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)