Inpakdag: LINDA.foundation verrast 4250 gezinnen met cadeaupakket

Inpakdag: LINDA.foundation verrast 4250 gezinnen met cadeaupakket

Het is het jaarlijkse hoogtepunt van LINDA.foundation: het inpakken van de cadeaudozen voor de gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Maar liefst 4250 dozen zijn klaargemaakt.
En dat allemaal met de hulp van een team van veertig vrijwilligers.
INPAKDAG
Inmiddels zijn de cadeaudozen – met bonnen van Albert Heijn, C&A, Hema, Intertoys en ov-chipkaarten en daarnaast ook nog Verkade Sintjes – bij de gezinnen bezorgd en stromen de lieve en ontroerende reacties binnen.
De waarde van de cadeaukaarten in het kleine zwarte doosje is een grote verrassing voor de gezinnen. Even wat minder zorgen, geen kassastress, toch Sinterklaas vieren en een heerlijke Sint van chocolade in de schoen.
LEKKERS
Maar ook: de verjaardag in december niet hoeven overslaan, met kerst wat lekkers op tafel of soms zelfs eens anderen uitnodigen, versleten ondergoed vervangen, een nieuwe winterjas kopen omdat de zomerjas te koud wordt én een ov-chipkaart voor familiebezoek of voor naar school als de fiets kapot is. Iets wat velen beschouwen als heel normaal, maar voor deze gezinnen bijzonder is.
Lees ook
Stuur een kerstkaart en steun meteen gezinnen via LINDA.foundation
WAAR WAREN WIJ ZONDER…
… onze lieve vrijwilligers. Ook dit jaar waren zij weer met groot enthousiasme aanwezig. Vlak na de heerlijke lunch, aangeboden door Domino’s, maakten we deze foto.
Onder de vrijwilligers zaten, naast onze helpers van het eerste uur, onder anderen medewerkers van Nationale Nederlanden en De Hypotheker. Daarnaast hielpen Janice en een aantal winnaressen van Miss Beauty of the Netherlands 2019 een handje mee.