Inpakdag: LINDA.foundation verrast 4000 gezinnen met cadeaupakketten

Inpakdag: LINDA.foundation verrast 4000 gezinnen met cadeaupakketten

Het is het jaarlijkse hoogtepunt van LINDA.foundation: het inpakken van de cadeaudozen voor de gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Maar liefst 4000 dozen zijn klaargemaakt.
INPAKDAG
De cadeaupakketten zijn ook dit jaar weer goed gevuld met cadeaubonnen van Albert Heijn, C&A, Hema, Intertoys en ov-chipkaarten en daarnaast ook nog een Verkade chocoladeletter. De waardebonnen zijn bedoeld om gezinnen met kinderen die in armoede leven een onbezorgde decembermaand te geven.
De waarde van de cadeaukaarten in het kleine zwarte doosje is een grote verrassing voor de gezinnen. Even wat minder zorgen, geen kassastress, toch Sinterklaas vieren en een heerlijke Sint van chocolade in de schoen.
STEUNTJE IN DE RUG
Het cadeaupakket van LINDA.foundation betekent meer dan ooit voor de gezinnen een heel fijn steuntje in de rug. Voor niemand is de afgelopen periode makkelijk geweest, maar voor gezinnen die al grote geldzorgen hebben, is het extra zwaar geweest. En nu gaan zij toch een fijne decembermaand tegemoet en kunnen ouders hun kinderen een keertje verwennen.
VRIJWILLIGERS
Vanwege de Corona maatregelen waren wij met een klein, maar heel enthousiast en ervaren team dat de hele dag – met inachtneming de Corona voorschriften – hard moest werken om alles op tijd voor verzending gereed te maken. Dank je wel lieve, vaste vrijwilligers.  
LOGISTIEK PARTNER DHL
LINDA.foundation is heel blij met DHL als onze logistieke partner voor de komende jaren. Wij maken gebruik van een DHL warehouse voor het inpakken van de pakketten en vandaar worden ze direct verzonden. De DHL bezorgers brengen letterlijk een lichtpuntje in de duisternis bij onze arme gezinnen.
DANK JE WEL DONATEURS
In een jaar dat voor iedereen in alle opzichten anders is geweest dan andere jaren, vinden wij alle acties en donaties aan LINDA.foundation extra bijzonder. Wij kijken al met een schuin oog naar 2021, want ook dan willen wij weer duizenden gezinnen