Inpakdag: de cadeaupakketten zijn bijna klaar voor verzending

Inpakdag: de cadeaupakketten zijn bijna klaar voor verzending

Vandaag hebben vrijwilligers de cadeaupakketten van de LINDA.-foundation ingepakt. De dozen met waardebonnen zullen eind november verstuurd worden naar 2500 gezinnen die in armoede leven.
Donderdag, 19 november 2015, 19:36 uur
In de cadeaupakketten zitten waardebonnen van Albert Heijn (300 euro), C&A (100 euro) Intertoys (100 euro) HEMA (100 euro) en een Vodafone simkaart.
Eindelijk een nieuwe winterjas
De waardebonnen zijn bedoeld om gezinnen met kinderen die in armoede leven een onbezorgde decembermaand te geven. Het is een steuntje in de rug zodat ouders eindelijk een lekkere jas kunnen kopen voor de kinderen, cadeautjes voor Sint en een lekker kerstmaal op tafel kunnen zetten.
Lieve vrijwilligers
Het inpakken gebeurde bij PostNL in Houten en de groep vrijwilligers bestond uit medewerkers van De Hypotheker, Nationale Nederlanden, Office Heroes, de zangeressen van CPG en vrienden van de LINDA.foundation. We zijn iedereen heel dankbaar voor het helpen.
Meerwaarde
En natuurlijk willen we al onze donateurs bedanken en de bedrijven die meer geld op de waardebonnen zetten dan wij ervoor betalen. Zonder jullie allemaal geen LINDA.foundation.
Wie selecteert?
De LINDA.foundation selecteert zelf geen gezinnen. Ons bekende instanties hebben op ons verzoek gezinnen met kinderen die het financieel heel slecht hebben uitgenodigd zich bij ons aan te melden. Voor dit jaar is die selectie gemaakt. Volgend jaar zijn er weer andere mensen aan de beurt.
Lees hier reacties van gezinnen die vorig jaar en het jaar daarvoor verrast werden met een cadeaupakket.
Bekijk de foto’s van de inpakdag:
foundation inpakken1
foundation inpakken