In 2019 hebben wij 4250 gezinnen een heel fijn steuntje in de rug gegeven

In 2019 hebben wij 4250 gezinnen een heel fijn steuntje in de rug gegeven

De reacties van de gezinnen zijn zo lief en ontroerend en daarvan delen wij er een paar heel graag met jullie.

“Wij kunnen onze kinderen vertellen dat er nog mensen bestaan die daadwerkelijk hoop geven, wensen uit laten komen en troost bieden wanneer het leven even te zwaar is om alleen te dragen.”

“En ik weet dat ze voor mijn gezin zijn maar met de bonnen van Albert Heijn ga ik boodschappen voor de kerst doen en 2 oudere eenzame dames hier uit de straat uitnodigen voor ons kerstdiner.”

“Bij de HEMA kan ik alles vinden wat hier kapot is.”

“Mijn dochter zei ‘mama, ik ben blij dat we nu eindelijk een keer in een gewone winkel kleding kunnen kopen’.”

“Nu gaan we toch sinterklaas vieren. Wij hadden namelijk al besloten om dit feest voor het eerst over te slaan.”

“Mijn oudste zoon fietst elke dag ruim 20 kilometer naar school en heeft een apart vakje in zijn portemonnee voor pech. Dat is leeg maar daar kan nu mooi de OV-chipkaart in.”

HET 25.000e PAKKETJE
Sinds de start in 2013 heeft LINDA.foundation in totaal 20.250 gezinnen geholpen. Onze ambitie voor 2020 is om het 25.000e  te bezorgen. Daarvoor moeten wij komend jaar het geld bij elkaar werven voor 4750 pakketten en daar gaan wij in januari heel hard mee van start. Zoals jullie misschien weten: LINDA.foundation geeft eigenlijk ieder jaar alle donateursgelden uit om zoveel mogelijk gezinnen het cadeaupakket te geven. Dat betekent ook dat wij elk jaar in januari bijna vanaf 0 moeten beginnen met het werven van donaties. Mochten jullie in je dorp, stad, school, serviceclub horen van acties voor goede doelen dan vinden wij het heel leuk als jullie LINDA.foundation willen voordragen. Indien gewenst kan het geld uitgegeven worden in de gemeente waar het vandaan komt.
AANMELDEN GEZINNEN 2020
De aanmelding van gezinnen kan het hele jaar door. Wij mailen in het voorjaar alle hulpverleners met de vraag om hun account te activeren. Dit is belangrijk om de meest actuele informatie van de hulpverleners in het systeem te hebben met het oog op de controlemails die wij begin oktober versturen. Als deze mails naar hulpverleners worden gestuurd die niet meer bij het gezin betrokken zijn, dan is de kans groot dat het gezin geen pakket gaat ontvangen.
Voor vragen over het aanmeldproces, zowel voor gezin als intermediair, verwijzen wij graag naar de website van gezinnen in armoede.
Volgen jullie ons ook al op FB en Instagram? Zo blijven jullie op de hoogte van het laatste nieuws van LINDA.foundation.